Barcelona
12
Jul.
Presentació Fanzine Libérate amb Clàudia Frontino
LA CANÍBAL SCCL
Fecha: 12 Jul.  |  Horario: 20:00  |  Lugar: Llibreria La caníbal  |  C. Nàpols, 314  |  Precio: 0€  |  Enlace
Et segueixes preguntant ¿‘a qué huelen las nubes? O ets de les que es pregunta qui va ser l'espavilat que es va inventar aquesta xorrada? Vine a la presentació del fanzine ‘Libérate’ i compartirem experiències i debats al voltant de les violències de la publicitat menstrual. El proper 12 de juliol a les 20h en la llibreria La Caníbal.

Les dones estem sotmeses a constants missatges que ens diuen com viure el nostre cos. Més enllà dels cànons de bellesa, contra els quals sembla que es comença a erigir una petita lluita, encara rebem agressions minut després de minut en forma d'anuncis. I més específicament quan es tracta d'anuncis de productes relacionats amb la menstruació.

‘Libérate’ és una compilació de frases reals que conformen aquests anuncis televisats de tampons i compreses escenificats juntament amb imatges que els responen. Perquè no ens importa a què oloren els núvols. Perquè el món no és de tons pastís ni la sang blava. Perquè no tot és fantàstic -o si!. Perquè ens volem sentir de mil i una maneres. Perquè no ens haurien de dir com viure el nostre cos.

https://www.facebook.com/clau.frontino
https://www.instagram.com/frontinoclaudia/
https://twitter.com/CFrontino

* nota sobre accessibilitat de l'espai: espai de la presentació accesible amb cadira de rodes (cal demanar rampa). Lavabo no accesible.

La Almanaka es un proyecto de Pikara Magazine
Para más información agenda@pikaramagazine.com