Barcelona
02
Mar.
GIULIA VALLE en Concert
CENTRE CULTURAL ALBAREDA
Fecha: 02 Mar.  |  Horario: 20:00  |  Lugar: Centre Cultural Albareda  |  Albareda 22 -24  |  Precio: Gratuït€  |  Enlace
Compositora i contrabaixista a la recerca constant de noves vies d’expressió, la catalana Giulia Valle encapçala actualment un trio amb la voluntat, segons afirma, de mostrar el seu discurs musical de manera «més sintètica i interactiva».

Els dos viatgers que l’acompanyen són Marco Mezquida (el pianista, segurament, amb més projecció del jazz català) i David Xirgu (bateria amb una trajectòria com a sideman que deixa sense respiració), tots dos membres també del recordat Giulia Valle Group.

És aquesta una aventura que Valle qualifica de «maduresa» i que fa servir tant peces de nova creació com relectures d’altres projectes, i que coincideix amb la publicació del revelador Live in SF, gravat l’any passat a San Francisco, en una de les moltes escapades que Valle fa a escenaris d´arreu del món. Una de les jazzwomen més intenses d’Europa amb un projecte en trio que promet dosis ben altes de llibertat i de bellesa.

Aquest concert forma part del circuit Barcelona Districte Cultural.

RESERVA D'ENTRADES

Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Cal reservar l'entrada de manera presencial, trucant al 934 433 719 o on line.

Es poden reservar 2 entrades per persona com a màxim. Aforament limitat. Les reserves es podran fer a partir de 15 dies abans de l'activitat.

La Almanaka es un proyecto de Pikara Magazine
Para más información agenda@pikaramagazine.com