Barcelona
10
Oct.
Convocatòria Premi Joves Creadores 2018
LA BONNE. CENTRE DE CULTURA DE DONES FRANCESCA BONNEMAISON
Fecha: 10/31 Oct.  |  Horario: 10:00  |  Lugar: La Bonne, Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison  |  Sant Pere més baix, 7  |  Enlace
Artistes audiovisuals!!!
La Bonne convoca el Premi Joves Creadores 2018, destinat a les joves creadores de la ciutat de Barcelona.

Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona continuem incentivant la producció i la creació audiovisual de les dones, una de les línies imprescindibles del nostre treball com centre de cultura.

Aquest any proposem endinsar-nos als plaers com a temàtica del concurs i situar l’alegria i el plaer en el centre del relat. “Els nostres plaers” en el seu sentit més ampli, com totes les accions i els gestos lligats a l’alegria, als desitjos, a la satisfacció, a l’expressió, al coneixement, i reconeixement del que volem, com ho volem i com ho gaudim.

Amb aquests punts de partida, esperem rebre els vostres projectes de curtmetratges.
Apostem per la creació audiovisual de las artistes emergents amb llibertat de gènere narratiu: documental, animació, videoart, experimentals, cinema expandit... i també valorem els processos col·laboratius, espais de sinèrgies, creació i transformació amb la comunitat.

El premi otorga 5.000 euros al projecte guanyador i una residència tècnica de dos mesos a les sales de postproducció de La Bonne.

Convocatòria oberta del 8 al 31 d’octubre de 2018 (ambdós inclosos).
A la nostra web pots trobar les bases i els formularis d'inscripció.

La Almanaka es un proyecto de Pikara Magazine
Para más información agenda@pikaramagazine.com