Barcelona
16
Mar.
ANITA ZENGEZA en Concert
CENTRE CULTURAL ALBAREDA
Fecha: 16 Mar.  |  Horario: 20:00  |  Lugar: Centre Cultural Albareda  |  Albareda 22 -24  |  Precio: Gratuït€  |  Enlace
Aquest mes de març, el cicle de concerts Amazones està vinculat al Dia de la Dona Treballadora, amb projectes protagonitzats i liderats per dones.Anita Zengeza és una cantant i compositora de Zimbabwe amb seu a Barcelona. Va créixer en un entorn multicultural, nascuda a Botswana, el seu pare de Zimbabwe, la seva mare xinesa‐malaia, per la qual cosa des de molt jove va tenir un gran interès en diferents identitats culturals i estils de música.Va començar a estudiar música quan tenia 8 anys i més tard, als 17 anys, va obtenir una beca per continuar els seus estudis a Itàlia. Després es va traslladar a Espanya per continuar el seu somni de cantar i composar. Allà va trobar inspiració, va conèixer músics de tot el món i va enregistrar i llançar dos àlbums en 2013 i 2016. Actualment està en el darrer any de la seva llicenciatura de Jazz i Música Moderna al prestigiós Conservatori Liceu de Barcelona.


Aquest concert forma part del circuit Barcelona Districte Cultural.

RESERVA D'ENTRADES

Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Cal reservar l'entrada de manera presencial, trucant al 934 433 719 o on line.

Es poden reservar 2 entrades per persona com a màxim. Aforament limitat. Les reserves es podran fer a partir de 15 dies abans de l'activitat.

La Almanaka es un proyecto de Pikara Magazine
Para más información agenda@pikaramagazine.com